banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haber Yukarı Koçlu

Şanlıurfaspor'da tek hedef, Süper Lig

toplantı sonrası ŞAnlıurfaspor Başkan Vekiliz Sayın Uğur Büyükhatipoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Şanlıurfaspor Kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bu açıklamalarda bazı satır başları bu şekilde;


Hepimizin malumu geçen sene Şanlıurfasporumuz uzun yıllardan sonra yeniden mücadele hakkını kazandığı PTT 1. Lig'i pek de hedeflemediği bir yerde bitirdi.


Yönetim Kurulumuz daha lig bitmeden gelecek sezon hazırlıklarını hayata geçirdi.

Öncelikle Teknik Sorumlumuz Raşit Çetiner'e, ekibi ile yeni sezona devam edileceği açıklanarak ve Hocamızdan yeni sezonun kadro planları alınarak transfer çalışmalarına başlandı.

Hedefimizi futbol piyasasında boşa çıkan ya da çıkacak isimlere yönelik değil de Hocamızın bildiği, tanıdığı, mücadele gücüne inandığı isimlere yönelik şekilde belirledik.   

Mevcut kadromuzdaki sözleşmesi biten ve devam eden oyuncularımızla, geçen seneyi bizde kiralık olarak geçiren oyuncularımızla görüştük, kimisiyle yollarımız ayrıldı kimisiyle de bu seneki mücadelemize beraber devam ediyoruz.

Dış transfer olarak takımımızın eksik mevkilerine hocamızın önerlileri doğultusunda oyuncularla temasa geçtik. Bunun sonucunda Fevzi ELMAS (Orduspor) - M.Ozan TAHTAİŞLEYEN (K.Erciyes) – Onur GÜNEY(Rize) - Sedat AĞÇAY(Adanaspor) - Onur AKBAY(Bursaspor) - Sezer BADUR(Elazığspor) - Murat KAYALI(Elazığspor) - Youssef YEŞİLMEN(Turgutluspor) - Yasin AVCI(Bucaspor)  - Emanuel BANAHANE(Karşıyaka). gibi isimleri kadromuza dahil ettik.

Transfer ettiğimiz oyuncuların imza atar atmaz Kartepe'ye gidip kampa katıldılar.


Yabancı oyuncu kontenjanımızın ikisini geçen sezon iki kiralık futbolcuyla doldurmuştuk bu sene Sankoh'un yanına bir diğer Ganalı Banahane'yi aldık. Banahane taraftarımızca da oldukça arzu edilen bir isimdi, kendisine talip birçok takım olmasına rağmen tercihi Şanlıurfaspor olmuştur.

Prensipte anlaştığımız birçok futbolcu fikrini değiştirirse mutlaka yerine daha iyi alternatif isimlerimiz de var; kendilerine tanınan opsiyon süresi bittiğinde olumlu ya da olumsuz anlaşma haberini resmi sitemizden paylaşacağız.


Önümüzdeki sene tek hedefimiz var Süper Lig...


Son günlerde Şanlıurfaspor yönetimimize takdirle beraber bir takım anlamsız eleştiriler de geliyor... Bunları duyuyoruz, okuyoruz...

6 aylık bir yönetim tarafından ve bu kısa sürede önemli miktarlarda ödemeler gerçekleştirildi. (7,5 milyon TL gibi), yönetici arkadaşlarımız maddi manevi fedakarlıkta bulunmaktalar, mesailerinin önemli kısmını kulüp için harcıyorlar. Bu miktar yönetim kurulu tarafından oluşturuldu.    

Kulüp yapımızı Süper Lig seviyesine hazır hale getirme çabasındayız, çağdaş bir yönetim anlayışına, kalıcı gelirlere yönelik çalışmalar içindeyiz. Bu hususda Şanlıurfa Eğitim Kültür ve Spor vakfı resmi olarak kurulmuştur.

Bakanımız, Valimiz,  Yönetim Kurulumuz büyük gayretler içindeyiz.Taraftarımızı, şehrimizi bir bütün olarak arkamızda, yanımızda istiyoruz.Vaktimizi, enerjimizi boşa kaybetmeyelim.

Ancak son günlerde sosyal paylaşım sitelerinde kamuoyunu meşgul eden ve kamuoyunu yanıltmaya çalışılan mesajlar yayınlanmakta olup,asılsız ve mesnefsiz yalan haberler ile kulübe maddi ve manevi katkıda bulunan başta Bakanımız ve Valimizi ve  kulübe gönül veren insanlar rahatsız olmaktadırlar. Bundan böyle bu tür haberler ile kamuoyunda yanlış algılara neden olabilecek her türlü iftiranın ve yalanın karşısında olacağımızı deklare eder, tüm haklarımızı saklı tuttuğumuzu bildiririz. Gerekli mücadele her türlü zeminde yapılacaktır.

Urfamız'da yıllardır süren bir sorun da altyapıdan oyuncu yetiştiremiyor olmasıdır. Bunun da çözümü için çalışmalar içindeyiz.Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda geniş kapsamlı bir oyuncu seçmeleri yapıldı. Seçmelerin gördüğü ilgi gerçekten önemliydi biz de gelen 1.300 kardeşimize forma, şort, çorap, şapka dağıttık. Sonuçta seçilenler kadar seçilmeyenler için de özel günlerdi.

Kombineler hakkında soru gelirse ya da konuşmak gerekirse:

Gap Arena'da zemin çalışmaları sürüyor. Yeni çimlerin bu haftasonuna kadar serilmiş olacaktır. Bununla beraber Andora Milli Maçına yönelik yeni tribün düzenlemeleri söz konusu; Ayrıca bir de TFF'nin yeni biletleme sistemi ile beklenti var. Biz yönetim olarak kombine ve bilet fiyatlandırması yaptık ama az önce bahsettiğim hususlar bir süre daha beklememizi gerektiriyor. Taraftarımızı bu konuda yardım etmeye ve maçlara gelmeye davet ediyoruz.

Yönetim kurulu olarak Urfaspor ile ilgili hedeflerimiz büyüktür,Urfasporu  daha iyi yerlere getirebilmek için Taraftarımız ve halkımızın desteği yanımızda hissetmeliyiz bu bizleri motive edecektir.

Tüm taraftarlarımıza ve şanlıurfa spor sevenlere saygılarımızı sunarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.