banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Şanlıurfaspor'da Süper Lig'den Sertan bombası

PTT 1. Lig’i hâkimiyeti altına alan Şanlıurfaspor rüzgarı kesilmiyor…

Yeşil-sarılılar bir bomba daha patlattı ve Süper Lig’den yaptığı son takviye ile gücüne güç kattı. Aslında bu isim yabancı değil, 1. Lig’in gediklilerinden. Sertan Vardar’dan bahsediyoruz. Son 1 haftadır başarılı futbolcuyla temaslarını hızlandıran Urfa, nihayet mutlu sona ulaştı. 31 yaşındaki futbolcunun bugün şehre gelip resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

31 yaşındaki Sertan, geçen sezon Süper Lig’de tam 31 maçta görev yaptı. Esas mevkii sol açık olan Sertan, forvet arkası ve sağ kanatta da görev yapabiliyor. Her ne kadar geçen sezon Süper Lig’de oynasa da, Sertan son yıllarda 1. Lig’in en önemli oyuncularından biri konumunda. Sertan, Akhisar’la şampiyonluk yaşamadan önce sırasıyla Çaykur Rizespor, Erciyes, Karabük ve Boluspor’da oynadı.

 

SÜPER LİG’E ÇIKARTIYOR

 

Genele görev yaptığı kulüpler de Süper Lig’e yükselme mutluluğu yaşadı. Hiç şüphesiz ki Şanlıurfaspor, Fotakis, Sercan Yıldırım ve Banahene’nin ardından çok önemli bir transfer daha yaptı. Artık taraftarların beklentisi ise aynı: Takımın bir an önce seri galibiyetler alması… (amk)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.