Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_fbv0a0ovjcd5o0rqtb3m5sem86, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfaspor'da Kocaeli hazırlıkları başladı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfaspor'da Kocaeli hazırlıkları başladı
Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, Şanpiyonluk  yolunda çıkışını devam ettirebilmek için deplasmanda zor günler geçiren Kocaelispor’la karşı karşıya gelecek.

Şanlıurfaspor, Kocaelispor maçı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Kemal Kılıç nezaretinde sabahki idmanını kendi tesislerinde ısınma sonrası salon çalışması yaparak tamamladı. İkinci antrenmanı ise GAP Arena stadının zemin onarım çalışması yapılmasından dolayı antrenmanı yeni yapılan suni çim sahada yaptı.

Sarı-Yeşilli ekibe ısınma ve düz Koşunun ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptıran Kılıç, antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Takıma katılan yeni transferlerimiz Fatih Şen ve Ramazan Sal’ında oldukça hırsı olduğu gözlendi.

Şanlıurfaspor ekipte sakatlıkları bulunan Özgür Özkaya, Muharrem Ozan Cengiz ve izinli olan Abdullah Çetin  antrenmanda yer almadı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.