banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfaspor'da ilginç basın toplantısı!

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Yavuz, bir basın toplantısı düzenledi ancak basın(!) toplantısına birçok kurum davet edilmedi, toplantıya az sayıda basın mensubu katıldı..

 

 

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Yavuz, bir basın toplantısı düzenleyerek, Şanlıurfaspor’un son durumu ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.

 

Ancak Şanlıurfaspor Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak’ın basın daveti sadece televizyon kurumlarını kapsayınca, ulusal gazete temcilcileri ve Şanlıurfa’da yerel yayın yapan yaklaşık 25 gazeteci son gelişmelerden haberdar olamadı.

 

Toplantıya Kanal Urfa, Edessa Tv ve Sembol Gazetesi ile sanliurfa.com’dan temcilciler katılırken, Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan’ın sahip olduğu Sembol Gazetesi de toplantıda yer aldı.

 

Toplantıya sadece 4 basın kuruluşundan elemanların çağrılması şaşkınlığa yol açarken, birçok yayın kuruluşu, "Neden sadece diğer kuruluşlar basın toplantısına çağrıldı?" sorusunun cevabını aramaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.