banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Şanlıurfaspor'da icra kurulu başkanlığına Kemal Süt getirildi

 

Şanlıurfaspor-Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Fethi Şimşek başkanlığında toplanan yönetim kurulu aldığı kararla aynı zamanda kulüp 2. başkanı olan Kemal Süt’ü icra kurulu başkanlığına getirirken, sportif işler, mali işler ve tesislerden sorumlu hale de getirmiş oldu.

Yönetim kuruluna geldikten sonra özellikle taraftarlarla yakından ilgilenen ve yaptığı icraatlerle taraftarın sevgisini de kazanan Süt, artık taraftarın takımlarına destek zamanının geldiğini hatta geçtiğini anımsattı.

Süt, “Bundan sonra Tugay hocamızla yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Kayseri Erciyesspor maçı ile iyi bir başlangıç yaptık. Takımımız artık seri galibiyetlere başlayacaktır. Yönetim, taraftar, futbolcu, basın, Belediyelerimiz, STK’lar, tüm Urfa kenetlenerek bu sezon el birliği ile hedefimize yürümek istiyoruz. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı diyerek herkesin Şanlıurfaspor’u sahiplenmesini ve tribündede desteklemesini istiyoruz. Başarı kenetlenerek hep birlikte olarak gelir. Şanlıurfa olarak bunu başaracak güçteyiz. Potansiyeli çok büyük bir ilde yaşıyoruz. Burada yaşayan hemşerilerimizin de bunun farkında olmalarını istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.