banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

ŞANLIURFASPOR’DA GÖZTEPE HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

GAP Vadisi’nde gerçekleşen antrenman, Teknik Direktör Raşit Çetiner nezaretinde yapıldı. Taktik çalışma yapan Sarı-Yeşilliler, ısınma koşuları ile antrenmana başladı. Sarı-Yeşilliler, 5-2 ve taktik çalışması, 3'e 2 hücum ve savunma organizasyonları çalıştı. Galibiyet parolasıyla yapılan antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Şanlıurfaspor kafilesi, Göztepe maçı için bugün akşam uçakla aktarmalı olarak İzmir’e gidecek.

 

Yöneticiler de antrenmanı izledi

Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri, Sarı-Yeşilli ekibi antrenmanda yalnız bırakmadı. Antrenmanın tamamını saha kenarında izleyen yöneticiler Maruf Güneş, İbrahim Güllüoğlu, Gökhan Gökmen, Vedat Bucak, Mehmet Çavuş, Halil Ateş ve Aziz Çayırcıoğlu teknik heyet ile futbolculara moral verdiler.

 

Güllüoğlu; 3 puanla dönmek istiyoruz

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güllüoğlu, Göztepe deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

Güllüoğlu, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un hak ettiği yerde olmadığını belirterek, “Aslında iyi bir takımımız var. Oynadığı maçlardan iyi sonuçlar alabilecek bir takım. Ama ne yazık ki istediğimiz yerde ve noktada değiliz. Yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber sürekli takip halindeyiz. Önümüzde önemli bir Göztepe maçı var. Bu maçtan da Şanlıurfaspor hak ettiği puan veya puanları almak zorunda. Hepimizin gönlü Şanlıurfaspor’da” dedi.

İyi günde de kötü günde de Şanlıurfaspor’un yanında olunması gerektiğini sözlerine ekleyen Güllüoğlu, “Biz takımımıza inanmak zorundayız. Onların başarılı olması için hepimiz elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. İnşallah Göztepe’den puan veya puanlarla ayrılırız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.