banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Şanlıurfaspor'a hakem şoku

Pazar Günü GAP Arena Stadında oynanacak olan Şanlıurfaspor-Tokatspor maçına federasyon, Çankırı Bölgesinden üst klasman hakemlerinden Fethi Serkan Koçak’ı  müsabakaya atadı.

Şanlıurfaspor Kulübü, 2009 sezonunda Play Off maçlarında Konya Torku Şekerspor maçını yöneten hakem Fethi Serkan Koçak’ın hafta sonundaki Tokatspor maçına atanmasına tepki gösterdi.

Federasyona yazılı başvuruda bulunarak hakemin değiştirilmesini istediklerini belirten Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü M.Reşit Akıl, "2009 yılındaki play off maçımızı yöneten hakem o gün verdiği kararlar sonucunda maçı kaybetmiştik. Başvurumuzu federasyona yaptık bekliyoruz. Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor olarak o günkü maçı unutmadık. Federasyonun en uygun kararı vereceğine inanıyoruz." diye konuştu.

TOKAT MAÇINA DAVET

Tokatspor maçı ile ilgili olarak taraftarlara çağrıda bulunan Akıl, "Tokatspor maçı bizler için önemli bir maçtır. Taraftarlar bizleri yalnız bırakmasın. Taraftarlar takımını desteklerse başarı gelir. Şanlıurfasporluları Tokaspor maçına bekliyoruz” dedi.
balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.