banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfaspor, Yılmaz Vural görüşmeleri tıkandı

Şanlıurfa kamuoyunda büyük yankı uyandıran Tecrübeli Teknik adam Yılmaz Vural ile görüşmelerde bulunan Şanlıurfaspor yönetimi Vural ile anlaşamadıklarını ve bunun sebebinin Yılmaz Vural’ın yüksek fiyatta parası istemesi oldu. Bu nedenle 2.5 Milyon TL (trilyon) istediği konuşulan Vural ile deyim yerindeyse görüşmeler tamamen tıkandı. Eğer Vural ile anlaşılamaması takdirde Tecrübeli Teknik adamlardan Levent Eriş ya da Nurullah Sağlam ile Şanlıurfaspor’un anlaşması bekliyor.

TARAFTARLAR YILMAZ VURAL’I İSTİYOR

Şanlıurfaspor’a gönül vermiş bazı taraftarlar Yılmaz Vural ile anlaşılmasından yana tavır aldılar. Ancak taraftarlar Yılmaz hocasının teklifte indirime gitmesini istiyorlar. Konu ile görüş bildiren taraftarlar: “Biz Şanlıurfaspor’un hayranı olarak Yılmaz Vural’ın Teknik Direktör koltuğuna gelmesini istiyoruz. Yalnız Yılmaz hocadan rica ediyoruz teklifte indirime gitsin.” Şeklinde görüş belirttiler.

Haber: İbrahim UZUN / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.