banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfaspor yarın kampa giriyor

Bolu Abant Termal Tesisleri`nde bir araya gelecek olan Sarı-Yeşilli ekipte, yeni futbolcularla eski futbolcular burada tanışarak, yeni sezon hazırlıklarına start verecekler. 

Hazırlıklarını 30 Temmuz`a kadar burada sürdürecek olan Sarı-Yeşilli ekip, 3 gün izne ayrılacak. İznin ardından tekrardan Bolu`da toplanacak olan Şanlıurfaspor kafilesi, 2. Etap kampını da burada gerçekleştirecek. Bugün kamp için tesislerden Bolu`ya hareket edecek olan kafilenin başkanlığını Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan`ın yapacağı öğrenilirken, kafile arasında Teknik Direktör Mehmet Şahan, Menajer Hüseyin Dağ ve Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak`ın da olduğu bildirildi.  Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan gazetemize yaptığı açıklamada, sağlıklı bir kamp dönemi geçirmek istediklerini belirterek, "Geçen yıl kampımızı Nevşehir`de yapmıştık. Bu yıl ise, kamp yerini Bolu diye belirledik. Bolu`da bildiğimiz bir yer. Geçen yılki kadromuzdan ayrılan futbolcularımız oldu. Yeni gelen futbolcularımızla, kalan futbolcularımız inşallah ilk etapta yapacağımız çalışmalarda, çabuk uyum sağlarlar. Kampımızı sıkıntı yaşamadan tamamlayacağımıza inanıyorum" dedi. Takım kadrosunu istedikleri şekilde oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Şahan, çok oyuncuya ihtiyaçları oldukları için birçok futbolcuyla görüştüklerini ve söz konusu görüşme ile değerlendirmelerin fazla vakitlerini aldığını ifade etti. Transfer çalışmalarının kampta da devam edeceğini vurgulayan Şahan, şuana kadar 14 futbolcuyla el sıkıştıklarını kaydetti.  Şahan, son cümlelerinde şu ifadelere yer verdi;

`"İç transferde 5, dış transferde ise 8 olmak üzere toplam 13 futbolcuyla anlaştık. Biz bunu 15 Temmuz`a kadar 18`e tamamlayıp kamp çalışmalarına başlamak istiyoruz. En az 18-20 kişi olmamız gerekiyor. Bolu`da kamp yapacağımız kesinleşti. Şanlıurfa ar-tık büyük bir şehir. Bu şehrin beklentisine cevap vermemiz gerekiyor. Bu cevap da ancak güçlü oyuncular ve onları alabilecek ekonomiyle ilgilidir. Biz de şu an elimizden geldiği kadar bu kadroyu oluşturmaya çalışıyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.