banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfaspor Taraftar Desteği İstiyor
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta liderlik koltuğunda oturan Şanlıurfaspor, Cumartesi günü saat 14: 30'da Bugsaşspor maçını da kazanarak liderliğini pekiştirmek istiyor. Maç öncesi taraftar desteği isteyen sarı-yeşil kulüp, taraftarı hafta sonu oynanacak maça davet etti.

Sarı-Yeşilli kulübün basın sözcüsü Reşit Akıl, takımın bu hafta konuk edeceği Bugsaşspor maçı hazırlıklarını bugün itibari ile tamamlandığını söyledi.

Ceylanlar'ın 6 maçlık galibiyet serisi yakaladığını ifade eden Akıl, şampiyonluk hedeflerine her geçen hafta bir adım daha yaklaştıklarını ifade etti. Ligin son haftalarında özellikle taraftar desteği beklediklerini vurgulayan Reşit Akıl, "Bu zorlu haftalarda taraftarlarımızdan büyük destek bekliyoruz. Tüm taraftarlarımızı cumartesi günü saat 14: 30'da GAP Arena'ya bekliyoruz." şeklinde konuştu. Şanlıurfaspor grupta 58 puanla liderliğini sürdürürken, Bugsaşspor ise 43 puanla 5. sırada yer alıyor.

Öte yandan, Şanlıurfaspor Kemal Kılıç nezaretinde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanı kısa tuttu. Futbolculara 60 dakikar çalışma yaptıran Kılıç, ısınma, düz, koşu ve dar alanda kısa pas çalışmasının ardından antrenmanı tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.