banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfaspor son bombayı patlattı


Sarı yeşillim ekip, geçtiğimiz sezonu Fethiyespor’da geçiren ve takımı ile 3’ü ziraat Türkiye kupası olmak üzere toplam 37 maça çıkan futbolcu ile anlaştı.
Çok sayıda Süper lig ve PTT 1. Lig takımının peşinde olduğu Bosna Hersek doğumlu futbolcu ile anlaşarak büyük sükse yapan sarı yeşililer transfere ara vermeden devam ediyor.
Kenan, Ziraat Türkiye kupası maçında 4 Aralık 2013 Çarşamba günü oynanan Fenerbahçe-Fethiyespor karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkarak gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Takımının maçı 2-1 kazanmasıyla tur atlayan Fethiyespor’da Kenan spor otoriteleri tarafından beğeni almıştı.
Sezonu 3 golle kapatan orta saha oyuncusu, Şanlıurfaspor’a gelmenin sevincini yaşadığını belirtirken, “Çok uzun süren uğraşlar sonucu transferim gerçekleşti. İnşallah takımımda bende başarılı oluruz” dedi.
Futbola İstanbul Kartal Belediyespor’da başlayan Kenan, 2006 yılında Altınordu’ya transfer oldu. Bir sezon sonra Nazilli Belediyespor forması giyen başarılı futbolcu, Konya Şekerspor’a transfer oldu. Burada 2 sezon top koşturan Kenan geçtiğimiz sezon başında Fethiyespor’a imza attı.
Kenan Karışık transferi ile ilgili konuşan Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, çok uzun süredir futbolcu ile ilgilendiklerini ve futbolcuyu takıma kazandırdıklarını belirtti.
Kırmızı, çok sayıda kulübün Kenan ile ilgilendiğini ifade ederken, “Bize çok faydalı olacağına inandığımız ve çok yetenekli olan Kenan Karışık’ıŞanlıurfaspor transfer ettik. Kendisini aramızda görmekten çok mutluyuz, inşallah oynayacağı futbolla takıma katkısı olur” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.