banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Şanlıurfaspor Rektörü Mutlu’yu ziyaret etti

Rektör Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu, Şanpiyonlugumuz Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfaspor’a  hayırlı olmasını diledi.

Harran , üniversite yönetimi olarak takımın başarısı için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren “Mutlu” Şanlıurfaspor’a 1.Ligde başarılar diledi.

Şaraçoğlu ise Süper Lig tecrübesi olan , dinamik, mücadeleyi seven ve sahada her şeyi yapabilen bir takım kurmaya çalıştıklarına  dikkati çekti Saraçoğlu, "Bu takımla birlikte bir üst lige çıkabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Bu anlamda tüm Şanlıurfa halkının desteğiyle 1.Liğde daha kalıcı olması temel hedefimiz diyen Saraçoğlu, "Şanlıurfaspor Şanlıurfa şehrinin takımıdır" dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.İbrahim Halil Mutlu’yu  makamında ziyaret eden,Şanlıurfaspor kulüp Başkanı ve yöneticiler Rektör Halil Mutlu’ya futbolcuların  imzaladığı Şanlıurfaspor forması hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.