banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfaspor maçı gece oynanacak

9 Mart 2014 Pazar günü GAP Arena stadında oynanacak olan Şanlıurfaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması saat 19:00’da başlayacak

Daha önce saat 16:30’da başlayacağı açıklanan karşılaşma Şanlıurfaspor kulübünün başvurusu sonucunda TFF tarafından değiştirildi.

Şanlıurfaspor basın sözcüsü A.Gökhan Gökmen konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Pazar günü saat 19:00’da başlayacak maça tüm taraftarları beklediklerini söyledi.

Gökmen, “Daha önce saat 16:30 olarak belirlenen Şanlıurfaspor-Gaziantep B.B.Spor karşılaşması başvurumuz üzere TFF tarafından değiştirilmiştir, taraftarlarımız bu saate göre hareket ederek Pazar günü GAP Arena stadına gelsinler, inşallah maçtan galip ayrılarak onların yüzünü güldürürüz” dedi.

Maç saatinin değiştirilmesinde isteklerini geri çevirmeyen mercilere teşekkür eden Gökmen, “9 Mart 2014 Pazar günü saat 19:00’da GAP Arena’da buluşalım” diye ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.