Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_oj4m7k68vg89j3jmtif39jukn0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfaspor maç saatini beklemeye başladı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfaspor maç saatini beklemeye başladı

PTT 1. liginde 34 puanla 9. sırada yer alan ve düşme potasının sadece 7 puan üzerinde bulunan Şanlıurfaspor bu akşam GAP Arena’da konuk edeceği Gaziantep BBŞ’yi yenip korkulu rüya görmek istemiyor.

Teknik Direktör Hüseyin Dağ yaptığı açıklamada, son haftalarda güzel futbol izlettirdiklerini belirtti.

RAHATLAMAK İSTİYORUZ

Dağ, Gaziantep BBŞ maçını da kazası atlatıp yollarına emin adımlarla ilerlemek istediklerini belirterek, “Şimdi önümüzde çok zorlu bir maç var. Rakibimiz düşme potasının tam içerisinde yer alıyor. Bu maçtan 3 puan alıp alt sıralarla ilişkimizi tamamen kesmemiz gerekiyor. Rakibimiz de maçı kazanmak için sahaya çıkacak. Futbolcu kardeşlerimi bu yönde uyardım. İnşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz” dedi



TARAFTARA ÇAĞRI

Zorlu mücadelede taraftarlara büyük görev düştüğünün altını çizen Dağ, “Taraftarlarımız bu zorlu karşılaşmada yanımızda görmek istiyoruz. Yarın GAP Arena’ya tıklım tıklım dolduralım. Herkes Şanlıurfaspor taraftarının gerçek gücünü görsün. Alacağımız güzel sonucu onlarla birlikte bir şenlik havasında kutlayalım” diye konuştu.

Öte yandan Dağ, zorlu maçta taraftarın kötü tezahüratlardan uzak durması gerektiğini olası bir kötü tezahüratta sahanın kapatılacağını sözlerine ekledi.

Şanlıurfa Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.