banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfaspor kulübü alt yapı’da değişime gitti

Yaklaşık 15 aydır Şanlıurfaspor alt yapılar sorumlusu olan Resul Halat, Bugüne kadar alt yapıda birşeyler yapmaya çalıştıklarını ve Şanlıurfaspor’a hizmet etmek için mücadele ettiklerini belirtirken, göreve getirilen Hüseyin Dağ’a başarılar diledi.
Şanlıurfaspor alt yapılar sorumluluğuna getirilen Hüseyin Dağ ise Şanlıurfaspor’a uzak bir insan olmadığını kulüp ile devamlı iç içe olduğunu anımsatırken, “Yönetim kurulumuz bana bir teklifle geldi. Bende daha önce emek verdiğim kulübüme hizmet etmek için kabul ettim. Daha öncede alt yapıdaydım. Yönetimimiz böyle bir görevi bana uygun gördü. Bende bugün itibari ile göreve başladım. İnşallah bundan sonra alt yapıyı iyi bir yerlere getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
İki teknik adamada teşekkür eden Şanlıurfaspor CEO’su İsmet Türker, Şanlıurfaspor’da bu işlerin bayrak yarışı halinde olduğunu belirtirken, Bayrak yarışını bundan sonra Hüseyin hocam devralmıştır. İki hocamıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Türker, “29 Ekim Cumhuriyet bayramının kutlandığı bugünde Şanlıurfaspor’da alt yapı değişikliğine gittik. Yaklaşık 15 aydır kulübümüze hizmet eden Resul hocama hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ama bu teşekkürü sadece bugüne mahsus değil. Bundan sonrada kendisine kulübümüze vereceği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Çim kokusuna alışmış biri olarak alt yapımıza her zaman destek verecektir. Alt yapılardan kopması mümkün değildir.  Bu bir bayrak yarışıdır. Resul hocamın Şanlıurfaspor’dan ayrılması mümkün değildir. Bayrak değişimini bugün itibari ile Hüseyin Hocaya devrediyoruz. Bugün itibari ile Hüseyin Dağ hocam alt yapılardan sorumlu olacaktır.
Hüseyin hocam kulübümüzü temsilen yönetimimizi temsilen alt yapımıza hizmet edecektir. Bundan sonra alt yapılar ile ilgili tüm raporlamaları hüseyin hoca yapacak. Bizlerde kendisine destek olacağız. Bizlerin hedefi alt yapı okulları açmak futbol okulları açmak. Resul hocadanda beklentilerimiz; alt yapılar okullarla iç içe olur. Bir eğitimci olarak resul hocamda bundan sonra da kulübümüz ile bağlantısını kesmeden Hüseyin hocamla beraber bilgi paylaşımı yapmasını istirham ediyorum. Ben tekrar hocama teşekkür ediyorum. Bundan sonra kendisine başarılar diliyorum. Eğitim camiasına katkısının devam etmesini istiyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.