banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Şanlıurfaspor Galatasaray'a yenildi 91-71
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa bedensel engelliler takımı, evinde ağırladığı Galatasaray engelliler takımına 91-71 mağlup oldu.

Şanlıurfa Atatürk Spor Salonundaki maçın ilk yarısında başarılı bir oyun oynayan ve ilk periyotu 24-12 önde tamamlayan lig lideri Galatasaray, devreyi de 47-27 önde bitirdi.

Başa baş bir mücadelenin sergilendiği ikinci yarıda iki takım da karşılıklı sayılar buldu. Son periyota 68-46 önde giren Galatasaray maçı da 91-71 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Şanlıurfa bedensel engelliler kulübü başkanı ve takım antrenörü Veysi Fırat, son 5 yılın şampiyonu Galatasaray’ı Şanlıurfa’ya getirdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Rakiplerine karşı iyi mücadele ettiklerini ifade eden Fırat, "Güçlü rakibimize 71 sayı atma başarısını gösterdik. Avrupa ve dünyada söz sahibi Galatasaray ile başa baş mücadele eden bütün sporcularımı kutluyorum" dedi.
Kanalurfa.com



Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.