banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

Şanlıurfaspor finale çıktı

'Büyük Ankara' Turnuvasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Şanlıurfaspor, 1. dakikada Volkan Okumak'ın attığı gol ile sahadan 1-0 galip ayrıldı
Şanlıurfaspor sahaya Fevzi, Veli, Hüseyin, Ekrem Dağ, Hüsnü, Onur Kolay, Şenol, Youssef, Serdar, Volkan, Marius ilk 11'i ile başladı.
Coşkun Özarı ve Selçuk Yula anısına Şekerspor tarafından organize edilen Turnuva'nın ikinci maçında Polatlı İlçe stadında Yeni Malatyaspor ile karşılaşan sarı yeşilliler, sahada Karabükspor maçının yorgunluğunu hisetmesine rağmen galip ayrılarak Finale yükseldi.
Karşılaşmanın hemen başında kaleci ile karşı karşıya kalan Volkan Okumak Kaleci Vedat'ın solundan topu filelere gönderdi.
İlk yarıda her iki ekibinde atakları sonucı değiştirmeyinde devre 1-0 Şanlıurfaspor'un üstünlüğü ile bitti.
İkinci yarıda, 7 oyuncu değişikliği yapan sarı yeşilli ekip sahada ağırlığını iyice hisettirdi.
90. dakika sonunda başka gol olmayınca Şanlıurfaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.
Ankara'nın Polatlı ilçesinde oynanan karşılaşmayı Şanlıurfaspor, futbol şube sorumluları Feridun Geçgel, Maruf Güneş ve yönetim kurulu üyesi İsmail Bağıban'da izledi.
Şekerspor ile final
Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, Bugün saat 15:00'de Şekersppor ile final maçına çıkacak.
Oarganizeyi yapan Şekerspor, Şanlıurfaspor-Malatyaspor maçından önce oynadığı karşılaşmada Galatasaray 21 yaş altı takımını penaltılarla eleyerek finale çıklan takım oldu.
Polatlı ilçe stadında oynacak karşılaşmayı kazanan ekip, kupanın sahibi olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.