banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

ŞANLIURFASPOR FİLE BEKÇİSİNİ BULDU
Boluspor forması altında 5 sezonda sayısız futbolcu ile aynı formayı giyen tecrübeli kaleci  şimdiye kadar Bank Asya 1. Lig de 96 karşılaşma kaleyi korurken tecrübeli eldiven 4 maçta Türkiye kupasında kaleyi korudu.  Atacan toplamda Boluspor formasını 100 karşılaşmada kalesini korudu.

Boluspor’a 2007-2008 futbol sezonunda Elazıspor’dan gelen tecrübeli eldiven oynadığı 5 sezonda kırmızı beyazlı forma altında bir play off finali bir de play off yarı finali gördü.
Bu zaman içinde zaman zaman kaleyi rakiplerine kaptırsa da bitmek bilmeyen enerjisi ve hırsıyla Atacan çok çalışıp kaybettiği formasını geri almayı da bildi. Boluspor da tecrübeli kaleci 100’ler kulübüne Karşıyaka maçı ile girerken adını da 100’ler kulübüne yazdırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.