banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Şanlıurfaspor Edinho ile anlaştı

PTT 1. Lig'de ilk hafta Adanaspor ile golsüz berabere kalan Şanlıurfaspor, bu maçın ardından teknik heyetin raporu doğrultusunda 3biri forvet ikisi orta saha olmak üzere üç takviye yapmaya daha karar verdi. Şanlıurfaspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, transfer çalışmaları kapsamında Portekiz'e gitti. Tüzün, geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor formasını terleten golcü futbolcu 33 yaşındaki Edinho ile anlaşma sağladı.

 

Tam adı Arnaldo Edi Lopes da Silva olan Edinho'nun bir iki gün içerisinde Türkiye'ye gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

2013-2014 FUTBOL sezonunda kayseri Erciyesspor ile Süper Lig'de 15 maça çıkan Başarılı golcü, 11 kez fileleri havalandırdı. Bu gol ortalaması ile Süper Lig'in gol ortalaması en yüksek futbolcusu olan Edinho, geçtiğimiz sezon da Kayseri Erciyes forması ile 26 maça çıkarken, 10 gol kaydetti.

Sırasıyla Sporting Braga, Vitória FC, AEK Athens FC, Málaga CF, PAOK FC, CS Marítimo, Académica ve Kayseri Erciyesspor formalarını giyen Edinho, toplam oynadığı 215 maçta rakip fileleri 74 kez havalandırdı. Ayrıca 5 defa Portekiz Milli Takımında da forma giyen başarılı golcünün 2 golü bulunuyor.

Abduselam Yavuz / Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.