banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Şanlıurfaspor, Çorum maçına hazır
Sarı-yeşilli ekip , Teknik direktör Kemal Kılıç nezaretinde GAP Arena Stadyumunda yapılan son antrenmanda, Şanlıurfaspor 90 dakikalık bir çalışma yaptı, çalışmada ısınma ve beşe iki dar alanda kısa pas çalışmasının ardından duran top yan top varyasyonları çalışan ceylanlar  çift kale maçla Çorumspor maçının provasını yaptı.

Antrenmana sakatlıkları nedeniyle katılamayan Mutlu Kızıltan  Özgür Özkaya  Fırat çakmak ve ameliyat Olan Samet Bülbül dışında tam kadro katıldı.

Denizlispor maçında sakatlı nedeniyle oyundan erken çıkmak zorunda kalan Emre Yüksektepe ve Sami İzican’nın 18 kişilik maç kadrosunda olacağı öğrenildi.

Şanlıurfaspor kafilesi dün akşam saat 19:00’da kendi tesislerinden hava alanına hareket edecek

Hava alanında 20:30 uçağıyla Ankara’ya hareket edecek olan sarı-yeşilli ekip Ankara’dan Aktarmalı olarak Çorum’a geçecek…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.