banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Şanlıurfaspor, Boluspor'a bileniyor

16 puanla PTT 1. Liginde 10 sırada yer alan Şanlıurfaspor kendi evinde karşılaşacağı Boluspor maçından 3 puan bekliyor. Şanlıurfaspor başarı oyuncuları Serdar Özkan ile Alfred Sankoh basın toplantısı düzenleyerek, Boluspor maçından 3 puan beklediklerini söylediler.

 

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Serdar Özkan, son haftalarda takımın performansının yükseldiğini belirterek, iç sahada galip gelmek istediklerini belirtti.

 

Özkan, Boluspor maçıyla birlikte zorlu bir sürüce gireceklerini dile getirip, bu maçın arkasından Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda, sonrasında üst sıralardaki takımlarla karşılaşacaklarını hatırlattı.

Sarı-yeşilli ekibin yabancı oyuncusu Alfred Sankoh da taraftara seslenerek, ''Pazar günü bütün taraftarlar lütfen maça gelsin'' dedi.

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.