banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Şanlıurfaspor bir puanla yetindi


Şanlıurfaspor deplasmanda karşı karşıya geldiği Giresunspor ile golsüz berabere kaldı.

Stat: Atatürk

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Muhammet Yumak, Mustafa Savranlar

Giresunspor: Eser Altın, İsmail Dinler, Abdulaziz Solmaz (Dk. 78 Barış Bakır), Alaattin Tosun (Dk. 46 Abwo), Berkan Yıldırım, Vedat Muriç, Fevzi Özkan (Dk. 52 Alican Karadağ), Onur Demir, Özgür Yılmaz, Çağrı Oktay, Rıdvan Sağlam

Şanlıurfaspor: Fevzi Elmas, Kenan Karışık, Kubilay Sönmez, Gökhan Alsan, Youssef Yeşilmen (Dk. 69 Rodrigo Tello), Abdulkadir Özgen, Onur Akbay, Ekrem Dağ, Zenke, Hakan Arslan, Adiloviç (Dk. 61 Volkan Okumak)

Sarı kartlar: Dk. 21 Kubilay Sönmez (Şanlıurfaspor), Dk. 27 Onur Demir, Dk. 37 Alaattin Tosun, Dk. 90 Berkan Yıldırım (Giresunspor)

Karşılaşmayı Şanlıurfaspor 2. başkanı Aslan Akyürek ve Mehmet Çavuş, Futbol şube sorumluları Maruf Güneş ve Nihat Kırmızı da izledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise galibiyet için mücadele verdiklerini ancak bir puan alabildiklerini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.