banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Şanlıurfaspor Adiloviç'i gönderiyor

Şanlıurfaspor’un, PTT 1. Lig 2014-2015 futbol sezonunun devre arasında büyük umutlarla 2 buçuk yıllığına Samsunspor’dan transfer ettiği 29 yaşındaki Eldin Adiloviç’i göndereceği öğrenildi. Şanlıurfaspor’da kaçırdığı gollerle çok eleştirilen Yugoslavyalı futbolcu, Urfaspor’a gelen en büyük transfer kazıklarından birisi olarak adlandırılıyordu. Yüksek bir maliyetle Urfaspor’a gelen ve yarım sezonda sadece 3 gol atabilen Adiloviç, kaçırdığı gollerle taraftarını hayal kırıklığına uğratmış ve deyim yerindeyse Urfaspor’u hem şampiyonluktan hem de Play-Off’tan eden isimlerden birisi oldu.

Şanlıurfaspor Yönetiminin, özellikle son maçlarda kötü bir performans çizen ve bundan dolayı taraftarların yuhalamasına neden olan Adiloviç’i yeni sezonda kadroda tutmayacağı öğrenildi.

Uğur Budak / Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.