banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfaspor adeta dağıldı
43 yıl sonra Şampiyon olarak Bank Asya ligine yükselen ve burada güçlü bir kadro kurarak Süper Lige çıkmak isteyen Şanlıurfaspor transfer çalışmalarına devam ediyor.

İç transferde ilk olarak geçen yılın iskelet kadrosundan Koray Avcı, Yiğitcan Erdoğan, Özgür Özkaya, Sercan Özçelik, Muharrem Ozan Cengiz, kaleci Zekeriya Topayan ve Adlan Canlıka’nın da bulunduğu 11 futbolcuyla söz kesen Şanlıurfaspor dış transferde ise Tunç Behram, Kağan Timuçin, Gokhan Güleç ve Serkan Çalık ile anlaşan Şanlıurfaspor transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Geçen yılın kadrosunda bulunan Sedat Yeşilkaya, Ziya Aydın, İzzet Kaya, Muhammet Şeker, İlhan Depe, Adem Sarı, Sunay Zafer gibi futbolcular Şanlıurfaspor’dan birer birer ayrıldı.
Kanalurfa.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.