banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Şanlıurfaspor Adem Sarı'yı renklerine bağladı
Şanlıurfaspor Mersin İdman Yurdu’ndan Fatih Şen ve Bursaspor’dan Ramazan Sal’ın ardından üçüncü transferini gerçekleştirdi. bu akşam saatlerinde istanbul’da gerçekleşen imza töreninde bulunan Şanlıurfaspor As başkanı Mehmet Cafer, Şanlıurfaspor  Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl hazır bulundu.

Teknik direktör Kemal Kılıç’ın isteği doğrultusunda devre arasında transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor yönetimi bonservisi Eskişehirspor’da olan ve Kartal’da oynayan Golcü futbolcu Adem Sarı’yı transfer etti.

Şanlıurfaspor 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl yaptığı açıklamada takımın iskeletini bozmak istemediklerini, Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın isteği doğrultunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek’ bizim tek hedefimiz var, O da şampiyonluktur, hedefimize varmak için çalışacağız, başaracağız diyen “Akıl” O SENE BU SENE’dedi.

ADEM SARI KİMDİR...

Adem Sarı`nın takımları kariyeri Almanya`nın bölgesel lig takımlarından Pfullendorf`tan 2009–10 sezonu başında 40.000 Euro bonservis bedeli karşılığında Eskişehirspor`a transfer olmuş ve 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. ilk zamanlarda fazla forma şansı bulamamasına rağmen, 2009–2010 sezonunun ikinci yarısında oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında Es-Es`in 2 golünü de atarak galibiyeti getirmiş ve adını duyurmuştur. Sözleşmesi 31 Mayıs 2012`de sona erecektir.


Fakat Adem Sarı 2010–2011 sezonunun Devre Arası`nda Eskişehirspor`dan ayrılarak Denizlispor` a sezon sonuna kadar kiralık verilmiştir. 

2011-12 sezonunun transfer döneminin son haftasında kiralık olarak Kartalspor`a verildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.