banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfaspor Adana Demirspor'a hazırlanıyor

Ligde üst üste aldığı iki galibiyet ile moral kazanan sarı yeşilliler, Adana Demirspor karşısında da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

Fethiyespor ve Denizlispor maçlarından galibiyet ile ayrılan Şanlıurfaspor, Demirspor hazırlıklarını Teknik sorumlu Ömer Can Göksu nezaretinde yaptığı idmanlarla sürdürüyor.

Sarı Yeşilli ekip, Bir günlük iznin ardından gerçekleştirilen antrenman ile PTT 1. Lig'in 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, idmana Doktor Kontrolüne İzmir’e giden Banahene ve Yasin Avcı katılmadı.

Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman güç çalışmalarına yönelik topsuz koşularla devam etti. İdman yarı alanda çift kale kontrol pas oyunu ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.