Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_pt905grnh88q0s9blaguiver93, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfaspor 89, Kahramanmaraş B.B.Spor 47 haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfaspor 89, Kahramanmaraş B.B.Spor 47

GAP Arena Şanlıurfa Spor salonunda oynanan Maça hızlı başlayan sarı yeşilli ekip, ilk dakikadan itibaren farkı açarak oyuna devam etti ve sonuca farklı gitti İlk periyodu 29-12 önde tamamlayan Şanlıurfaspor, ikinci periyod’da da rakibine karşı üstünlük sağladı ve periyodu 49-22 önde tamamladı. Üçüncü periyodda daha çok gençlere yer veren sarı yeşilli ekip, periyodu 20-11’e skoru’da 69-33’e getirdi. Son periyod’da da zorlanmayan Şanlıurfaspor, periyodu 20-14 karşılaşmayıda 89-47 kazandı. Karşılaşmayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Şanlıurfaspor 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor’lu yöneticiler’den İsmail Bağıban, Aziz Çayırcıoğlu’da izledi. Yaklaşık 500 civarı Şanlıurfaspor’lu taraftarda takımlarını desteklemek için salona geldiler. Maç sonunda soyunma odasına giren Uğur Büyükhatipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri oyunculara teşekkür ederek tebrik ettiler. Karşılaşmadan sonra basın toplantısı düzenleyen Şanlıurfaspor Antrenörü Atilla Keskin, çok iyi bir takıma sahip olduklarını belirterek, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Keskin, grupta iki takımın ligden çekildiğini vurgularken, 2 hafta maç yapmayacaklarını söyledi. Şanlıurfaspor’lu Basketbolculardan İrfan Öztel, ilk maçlarından galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Turgay Tatlı ise Şanlıurfaspor olarak hedeflerinin, şampiyon olarak Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.