banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Şanlıurfaspor 3 puana şartlandı

Şanlıurfaspor’un Play Off şansını devam ettirebilmesi için Pazar günü saat 14.30’da kendi sahasında Konya Şeker ile karşılaşacak.

 

Ligde ilk 5 iddiasını sürdürebilme adına bu maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyleyen sarı-yeşilli futbolcular “Konya Şeker’in liderlik mücadelesi verdiğini biliyoruz. Rakibimizin gücünü de biliyoruz. Ancak biz Pazar günü rakibimizi mağlup ederek Play Off iddiamızı sürdürmek zorundayız. Bu nedenle Pazar günkü maça futbolseverlerin gereken desteği vermesini istiyoruz” dediler.

Şanlıurfasporlu futbolcular 30 Bin kapasiteli GAP Arena Stadına taraftarın gereken ilgiyi göstereceğine inandıklarını da belirterek “Son haftalarda iyi futbol oynamamıza rağmen sahadan galibiyetle ayrılamıyorduk. Ancak Pazar günü skor anlamında da şansızlığa son vermek istiyoruz. Bundan sonra telafisi olmayan maçlara giriyoruz. Bunların da en önemlilerinden biri olarak Konya maçını görüyoruz” dediler.

 

TOK, İDDİALI KONUŞTU

Bu arada Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erol Tok takımın kazanma hırsından son derece memnun.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erol Tok Pazar günü Konya Şekeri mağlup etmeleri halinde ligde önemli bir avantaja sahip olacaklarını belirterek “Futbolcularımız son olarak Pendik karşısında galibiyeti kaçırmıştı. Ancak bundan böyle hermaçımız final niteliğinde olacak. Konya maçında en az 15 bin taraftarımızın Stada gelerek takımlarına gereken desteği vereceklerine inanıyoruz. Pazar günkü maçta az hata yapan sahadan galibiyetle ayrılır. Futbolcularımız her yönüyle bu maça konsantre olmuş durumda. Bizim 3 puan almaktan başka hiçbir şansımız yok. Aksi halde Play Off için mücadele ettiğimiz rakipler ile arada ciddi puan farkı da olabilir. Bu maçı kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Pazar günü sahadan alacağımız 3 puan futbolcularımızı olumlu yönde motive de edecektir.”dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.