banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfa'da Futbol Hakemleri Sezonu Açtı


18.09.2012 Salı günü saat 18:00 de yapılan törene Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Ertuğrul Yıldız,ŞURED Bşk.Kamil TÜRKMEN,Gençlik Hizmetleri müdürü İbrahim ALP. Futbol il temsilcisi Abdurrahman ÇADIRCI,Saha Komiserleri dernek başkanı Abdullah CANBEYLİ bölgesel hakem kurulu üyesi Habeşi Bilal KUTLU İl hakem kurulu başkanı Bekir BOZ ve kurul üyeleri Hakem ve gözlemciler derneği başkanı Serhat NADAS ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra üst klasman yardımcı hakemleri ulusal hakemler,ulusal yardımcı hakemler,bölgesel hakemler bölgesel yardımcı hakemler, il hakemleri ,hif hakemleri ve gözlemciler hazır bulundu.

GAP Arena stadındaki törende Spor il müdürü Yıldız, Hakemlerin her zaman yanlarında olduklarını ve GAP Arena stadının sorumluluğunu bir hakem arkadaşımıza teslim ettiklerini belirterek sezon açılışının hayırlı olması temennisinde bulundu. 2011-2012 sezonunda bir üst klasmana terfi eden hakem ve gözlemcilere başarı belgesi verildi. Ardından hakemliği bırakan Eyüp Sabri ERDEM e teşekkür plaketi verildi.

Açılış programı toplu fotoğraf çekimi vemisafirlerle hakemlerin birlikte baklava ziyafetiyle son buldu.
Şanlıurfa bölgesinde 2 si üst klasman olmak üzere 3 ulusal hakem,5 ulusal yardımcı hakem,2 ulusal gözlemci,4 bölgesel gözlemci,11 bölgesel hakem olmak üzere 51 hakem 30 civarında HİF Hakemi ve 19 Gözlemci bulunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.