banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Şanlıurfa'da Fenerbahçe Galatasaray kavgası: 2 yaralı
Saat 19.00’da başlayan Fenerbahçe Galatasaray maçı son dakikasına kadar nefesler tutuldu maçın 0 -0 bitmesiyle Galatasaray taraftarları kutlama için sokağa akın etiler o sırada Fenerbahçe Galatasaray taraftarıyla yüz yüze gelince aralarında gerginlik çıktı gerginliğin ardında her iki taraftar kısa süreliğine kavga etiler kavga sırasında 2 kişi yaralandı. Yaralı şahıs kendi imkânlarıyla hastaneye kaldırıldı.

O sırada guruplardan biri Atatürk bulvarında bulunan çam ağacın altına meşaleyi atmasıyla çam ağacı birden alev almaya başladı olaya yerinde hazır bekleyen çevik kuvvet polisleri ellerindeki yangın söndürme tüpüyle ağacı söndürmeye çalıştı yaklaşık gece yarısına kadar kutlamaların süreceği öğrenildi.
şanlıurfakent.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.