banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Videosunu Kaldırmayı Haliliye

Şanlıuraspor maçı pazartesi 5 ocak stadında


PFDK, oynanacak ilk maçı da Şanlıurfa Arena Stadı dışında bir başka ilde oynanma kararını hükmetmişti. Futbol Federasyonundan Şanlıurfaspor'a gönderilen faks yazısında bu cezasının Pazartesi günü saat 14.30'da Adana 5 Ocak Stadında seyircisiz oynanmasına karar verdi.
Şanlıurfaspor kendi sahasında oynaması gereken maçı Adana'da oynayacak. Şanlıurfaspor kafilesi Pazar günü Adana'ya hareket edecek. İkinci seyircisiz maç olan Şanlıurfaspor-Göztepe maçı ise Şanlıurfa Arena Stadında yine seyircisiz oynanacak.
Şanlıurfaspor yönetim kurulu, PFDK'nın verdiği cezalarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Yönetimin açıklaması şöyle:
"Maalesef Hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda Şanlıurfaspor'a PFDK çok ağır cezalar vermiştir. Örneğin Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan, olayların tamamen dışında kalmasına rağmen kendisine 6 maç sahaya giriş cezası vermiştir. Bu karar bile gönderilen raporlar ve verilen kararların tutarsızlığın somut bir örneğidir. Bugün itibariyle Tahkim Kuruluna da müracaat ettik. Müracaatımızda seyircisiz ilk maçın Adana yerine Şanlıurfa'ya alınmasını istedik. Bu yöndeki karar da bugün yarın netleşmiş olacak.
Ancak maç Adana'da oynanacakmış gibi de gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Şanlıurfa spor kamuoyu şunu çok iyi bilsin ki Şanlıurfaspor yükselme grubundaki iddiasını sonuna kadar sürdürecektir. Kulübümüze verilen bu ağır cezalar büyük talihsizliktir. Verilen bu kararlardan son derece büyük üzüntü duyduk."

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.