banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Şampiyonun tulumları gümrüğe takıldı
2010 Dünya Supersport Şampiyonasını 263 puanla zirvede tamamlayarak ikinci kez dünya şampiyonluğuna ulaşan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlunun yarışma için Çinden getirmek istediği tulumlar İstanbulda gümrükte kaldı.

Moto2 kategorisinde yarışmak için Hollandadaki HANNspree Ten Kate Honda takımından ayrılan milli motosikletçi, daha önce anlaşması bulunduğu ABDli Arlenness firmasının Çindeki fabrikasında üretimi gerçekleştirilen 2 adet deri yarışma elbisesi istedi.

Moto2 yarışmaları için haftaya İspanyaya gidecek Sofuoğlu adına gönderilen ve üzerinde Türkçe Kenan Sofuoğlu, yarışma tulumu diye yazan paket, İstanbul Havalimanında gümrüğe takıldı.

Daha önce tulumları Hollandadaki takımına gönderilen ve sıkıntı yaşamayan milli sporcunun, Türkiyeye kargoyla ilk kez istediği elbiselerine kavuşmak için sorunu aşmaya çalıştığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.