banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Şahapoğlu; Havamızı yakaladık

 hafta sonu deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı. Turuncu-Beyazlıların Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, bundan sonraki maçlarına ligden düşme gibi değil de, şampiyon havasıyla çıkacaklarını belirterek, son 4 karşılaşmayı kazanarak ligde kalmak istediklerini söyledi.


İhsan Karabulut`un istifasıyla göreve getirilen Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu`yla iki maçına çıkan ve bunlardan birinde beraber, birinden de galibiyetle ayrılan Şanlıurfa Belediyespor, ligde kalabilmek için büyük çaba sarf ediyor. Şahapoğlu`nun gelişi ile futbolcuların daha istekli ve azimli çalışmasıyla son haftalarda gelen iyi sonuçlar, Turuncu-Beyazlıları ligde kalmak için umutlandırdı.  


Haftayı kendi evinde 72Batmanspor`u 2-1 yenerek çok önemli bir galibiyet alan Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına dün Yenice Tesisleri`nde başladı. Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu nezaretinde yoğun tempo içerisinde çalışan futbolcuların, bir hayli istekli olması ve neşeli oldukları dikkatlerden kaçmadı.


Belediyespor`un son durumu hakkında gazetemize açıklamada bulunan Bedih Şahapoğlu, en yakın takipçileri Batman Petrolspor`la puan farkını 6`ya düşürdüklerini belirterek, "Bu hafta Hatay`a konuk olacağız. Batman Petrolspor`da lider Malatya Belediyespor`a konuk olacak. Bizim amacımız son 4 maçımızı kazanarak rakibimizin de puan kayıplarını beklemek. Çok iyi bir kadromuz var. 72Batmanspor karşısına çok iyi bir mücadele ettiler. Gerçekten çok iyi top oynadılar. Futbolcularımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum. Şuanda bizde ligden düşme gibi bir hava olmamalı sanki şampiyonluğa oynayan, durumu çok iyi olan bir takım olmamız lazım. İnşallah Hatayspor maçını da galibiyetle kapatacağız. Batman Petrolspor`un da puan kayıp etmesini bekleyeceğiz. Güzel bir ortamımız var. Bu futbolla iyi maçlar çıkartacağımıza ve ligde kalacağımıza eminim. Amacımız da budur zaten" şeklinde konuştu.

Şahapoğlu, hafta sonu oynanacak olan karşılaşma kart cezalısı olan Ali Yıldırım`ın forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.