banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Reşit Akıl'dan Fethi Şimşek açıklaması

Şanlıurfaspor’un 2.Başkanı Reşit Akıl, İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren takıma moral vermek ve çalışmaları izlemek amacıyla Antalya’ya geldi.

Belek’te bulunan kafileyi ziyaret eden Reşit Akıl, hem Teknik Direktör Bahri Kaya hem de futbolcularla tek tek görüşerek onların daha iyi motive olmalarını sağladı. Şanlıurfaspor’un bir süre önce çok kritik bir süreçten geçtiğini ve bu sürecin futbolcuları ister istemez olumsuz etkilediğini belirten Reşit Akıl, “Ancak şimdi sular duruldu. Futbolcuların gelecekleriyle ilgili kaygılar biraz daha azaldı. Ben de morallerini daha yükseltmek için Antalya’ya geldim” dedi. Futbolcuların, yöneticileri yanlarında gördüklerinde çalışmalara daha konsantre olduklarını vurgulayan Reşit Akıl, arkadaşımız Müslüm Aktürk’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sezon başında herkesin malumu bazı sıkıntılar yaşadık. Yönetimden kaynaklanan sıkıntıların giderilmesi için sabırlı davrandık ancak geç de olsa sorunu çözdük. Çünkü Şanlıurfaspor bir veya birkaç kişinin malı değil. Türkiye’nin en önemli kentleri arasında yer alan Şanlıurfa’yı temsil ediyor. Bu yüzden sorumlu davranmak zorundaydık, halen de o sorumluluğu taşıyorum. Adeta bu işten kaçmanın vebal olacağına inanıyorum. Kamuoyu bilir, Şanlıurfaspor için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadım bundan sonra da kaçınmam. Sınırlı sayıdaki birkaç arkadaşımın desteğiyle bu zor süreci en az hasarla atlattık. Bütün emeklerim helal hoş olsun. Şanlıurfaspor’a hizmet etmek artık benim için bir yaşam tarzı oldu. En önemli arzularımdan, hayallerimden birisi Şanlıurfaspor’u Süper Lige çıkmasını sağlamak ve taraftarlarımıza Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı ve Trabzonspor gibi takımların maçlarını izletmek.”

Reşit Akıl, başta eğitim olmak üzere diğer iş kollarında önemli başarılar elde eden Fethi Şimşek’e güvendiğini ve Şanlıurfaspor’u, onun başkanlığında güzel günlerin beklediğini sözlerine ekledi.

Müslüm Aktürk / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.