banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Paraşütçülara sertifika verildi

Kursu başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 19 kursiyer için ilçenin Mehmet Akan Kültür Merkezi'nde bir sertifika töreni düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü M. Yaşar Karaoğlu, Türk Hava Kurumu Derneği Birecik Şube Başkanı Şevket Demir, dernek üyeleri ve kursiyerler katıldı. Törende 19 kursiyere Kaymakam Ozan Balcı tarafından sertifikaları verildi.
Türk Hava Kurumu Derneği Birecik Şube Başkanı Şevket Demir, yamaç paraşütü kursunda deneme uçuşu yapan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz'a deneme uçuşu sertifikası vererek, desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür etti. İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, ilçe halkının son derece ilgisini çeken bu sporu tanıttıkları için Dernek Başkanı ve emeği geçenleri kutlayarak, spora ve sporculara desteklerinden ötürü Dernek Başkanı Şevket Demir ile dernek üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.