banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Özköylü'den Fedarasyone Sert Tepki


Özköylü, 4-0 kazandıkları Bucaspor maçına ilişkin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Samsunspor ve Adana Demirspor maçlarında istedikleri sonuçları alamadıklarını, Bucaspor maçına da bunun moral bozukluğuyla hazırlandıklarını söyledi.

Bütün olumsuzluklara rağmen futbolcuların ellerinden geleni sahaya yansıttığını ifade eden Özköylü, şöyle konuştu:

“Kaybedilecek her puan bizi hedefimizden uzaklaştıracak. Bunun stresini yaşıyoruz. Öncelikli hedefimiz play-off’a kalmak olacaktır. Maçın ilk 30 dakikası mükemmele yakın oyun oynadık. Takımımız olağanüstü işler yaptı, keyif veren bir mücadele örneği gösterdi. Havanın da etkisiyle ilk golden sonra oyun anlayışımızın dışına çıktık. Biz bunu istemiyoruz ama oyuncularımızın geçmişten gelen bir alışkanlığı var. Bunu değiştirmeye çalışıyoruz. Maçın kırılma anı rakip oyuncunun gördüğü kırmızı kart oldu. Bundan sonra daha rahat oynayarak golleri bulduk.”

Sıcak hava tepkisi

Maçın sıcak havada oynatılmasına tepki gösteren Özköylü, “Bu maçları bu sıcakta oynatan federasyon yetkililerini kınıyorum. Şanlıurfa Türkiye’nin en sıcak kentlerinden biri. Lütfen bir daha planlama yaparken bunu dikkate alırlarsa daha iyi olur. Burada insan sağlığı söz konusu. Birisinin başına bir şey gelebilir. Çünkü bu sıcakta aşırı efor sarf etmek çok tehlikelidir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.