Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_rnv8othv83eaq4u4qkf8v0b726, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Özak'tan ilginç iddia: CAS cezayı onayacak haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Özak'tan ilginç iddia: CAS cezayı onayacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak Trabzon'da bayramlaşmatörenine katıldı. Törenekatılan AK Partili Özakönemli açıklamalarda bulunarak, şike sürecine değindi ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na açık uyarıda bulundu. Özak, CAS'ın Fenerbahçe'ye verilen cezayıonayacağını söyledi.

"CAS SEN ŞİKE YAPTIN DİYECEK"

AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, şike sürecine ilişkinçarpıcıaçıklamalar yaptı: "Kupa kupa kupa... Tamam, doğru kupa da evvela buna bakın. Bu yasal düzenlemeyi kim yaptı. AK Parti iktidarı yaptı. Bu olmasa bunukonuşabilecekmiydin? Şimdidevam edenbir süreç var. 'Sabredin' dedik. Yargıtay süreci de var. UEFA dedi ki 'Sen cezalısın. Avrupa'ya gelemezsin.' CAS'a gidildi. CAS'ın vereceği cevap da şu olacak: Evet sen şike yaptın, Avrupa'ya gelemezsin. Kalıyor Türkiye'yeiş..."

'TAYYİP BEY KUPAYI VERMEDİ DİYORLAR...'

Kulübün siyasetüstü olduğuna vurgu yapan Özak, "Tayyip Bey kupayı vermedi diyorlar. Bu yasayı biz yapmasaydık atı alanÜsküdar'ı geçerdi. Hukukun üstünlüğünü isteyen bir Başbakan var" dedi. Federasyonun yabancı antrenörgetirirkenhükümete sormadığını çünkü özerk olduğunu belirten Özak, şunları söyledi:

'TRABZONSPOR BİR PARTİNİN KULÜBÜ DEĞİLDİR'

"Buradan size, bizi bekleyen bir tehlikeyi aktarmak istiyorum. Siyasiler kulübün emrindedir ama kulüpsiyasetüstüdür. Katiyen siyasi birkonuşmayapmamalıdır. Bu bizim için bir tehlikedir. Çünkü şu anda ellerini ovuşturup bekleyen Ak Partili olmayanlar, ‘Ha sen Başbakan'a bunu mu dedin, şunu mu dedin? Ben sanagösteririm, iki maç sonra yenil' diyerek bizi beklemektedirler. Bir ağabeyleri olarak onlara söylüyorum; bu söylemi bırakın. Hangi partiden olursa olsun orasısiyasetüstüdür. O söylemler Trabzonspor'azararverir, bizlerezararverir. Trabzonspor bir partinin kulübü değildir."

(sabah)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.