banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Önen; Urfa kupa finaline güzel ev sahipliği yaptı

 oynanmasını sağlayan başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ve Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Milletvekili Önen yaptığı açıklamasında, "Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Şanlıurfa'ya gelen Federasyon ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü çalışanları, Fenerbahçe ve Trabzonspor kafilesi ile taraftarlarının en iyi şekilde ağırlandıklarına inanıyor ve Valimize, Belediye Başkanımıza ve değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Final maçının Şanlıurfa'mızda oynanmasının bizler için bir imtihan olduğunu düşünmüş ve bu sınavda çok başarılı olduğumuzu gösterdiğimize inanıyorum. Bu müsabakanın gerek
Şanlıurfa ekonomisine, gerekse spor ve turizmine çok önemli katkılar sağladığı da inkar edilemez. Bu arada Türkiye Kupasını rakibini 3-1 yenerek kazanan Trabzonspor'u da tebrik ediyorum. Artık daha nice büyük müsabakaların Şanlıurfa'da rahatlıkla yapılabileceğine örnek olmuştur. Bu durumun Şanlıurfa'mızı çok seven ve her zaman destek olup gelişmesi için ellerinden geleni esirgemeyen Sayın Başbakanımızı da oldukça sevindirdiğine inanıyor kendilerine de sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.