banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Murat Fırat’tan büyük başarı



Son haftalarda Türkiye’nin çeşitli kentlerinde yapılan Güreş müsabakalarına katılan Şanlıurfaspor takımı güreşçileri aldıkları madalyalar ile takımın ismini duyurdular.
Muş’ta yapılan 17-18 yaş güreş yarışmalarında 1. Olan Hakan Murat Çankaya, Şanlıurfa’da yapılan Türkiye Güreş şampiyonasında 2. Oldu ve Milli takım kampına katıldı. Kamp süreci sonunda Dünya ve Avrupa şampiyonasına giden Çankaya’nın aynı başarıyı yakalayacağına kesin gözle bakılıyor.

Murat Fırat’tan büyük başarı
Şanlıurfaspor adına müsabakalara katılan Murat Fırat ise, Malatya’da yapılan gençler güreş müsabakalarında 1.olarak Şanlıurfaspor’a altın madalya kazandırdı.
Kahramanmaraş’ta ki Yıldızlar grup güreş müsabakalarında da 1. Olan Fırat Bursa’da yapılan Yıldızlar Türkiye şampiyonasında ise şampiyon olarak altın madalyaya hak kazandı.

Çadırcı Olimpiyatlarda madalya istiyor
Şanlıurfaspor kulübü güreş antrenörü İsmail Çadırcı alınan başarılı sonuçların ardından yaptığı açıklamada sporcuların büyük başarılara imza atarak Şanlıurfaspor’un güreş’te de var olduğunu söyledi.
Çadırcı, “Yakın bir süre içerisinde kamp süreci başlayacak olan sporcumuzun takımın en favori  sporcularından biri olarak gösteriliyor. Bu sporcularımız bu yıl Avrupa ve dünya şampiyonalarına katılarak Şanlıurfa’ya büyük bir gurur yaşatacağına inanıyoruz. Kısa bir süre içerisinde bu kadar başarı elde eden sporcularımızın Güreş camiasından da övgüyle bahsedilmektedir. Ayrıca Şanlıurfasporun bu branşa el atmasıyla yakın gelecekte daha büyük başarıların geleceğine inanıyoruz. Bu süreçte büyük destek sağlayan İsmail Bağıban ve Hakan Keşküş’e minnet duyuyoruz, onlara ve tüm Şanlıurfa’ya büyük gurur yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. İlk hedefimiz Avrupa ve Dünya şampiyonasından bir madalya getirmek,nihayi hedefimiz ise Olimpiyatlar’dan Şanlıurfamıza bir madalya kazandırabilmek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.