banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Misimovic Arenayı sabırsızlıkla bekliyor
Galatasarayın transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Almanyanın Wolfsburg takımından transfer ettiği Misimovic, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Boşnak oyuncu, Galatasaraydan takımdaki oyunculara, Almanyadan Türk medyası tarafından eleştirilmesine kadar bir çok konudaki sorulara cevap verdi.

Almanyadan ayrılmasının kendisi için kolay olmadığını söyleyen Misimovic, Almanyada kalmam için uygun şartlar vardı; ancak yeni bir şeyler denemek istedim dedi.

Wolfsburgdan ayrılırken eski takım arkadaşı Edin Dzekonun kendini kıskanıp kıskanmadığı şeklindeki soruya gülerek cevap veren Misimovic, Kıskanacağını zannetmiyorum. Çünkü kendisi büyük bir kulübe gitmek istiyor. Bu yıl kalitesini yine gösterecek. Daha 24 yaşında ve yeni teklifler, şanslar önüne çıkacak ifadelerini kullandı.

GALATASARAY BÜYÜK GELENECEĞE SAHİP BÜYÜK BİR KULÜP

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.