banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Minik Öğrencilerden Futbolculara Sevgi Gösterisi
Şanlıurfaspor  futbolcular bu kez de Fevzi Çakmak  İlköğretim Okulu'na ziyarette bulundu. Öğrenciler, Şanlıurfaspor’lu futbolculara  büyük ilgi gösterdi.
Şanlıurfaspor  futbolcular Sedet Yeşilkaya ile genç solbekimiz Özgür Özkaya, Fevzi Çakmak  ilk öğretim Okulu'nda alkışlarla  karşılandı.
Okul Müdürü Mahmut Aksoy  ziyarette kısa bir konuşma yaparak, Şanlıurfaspor'a başarılar diledi.
Daha sonra okulun 5/C sınıfına  geçen futbolcular, burada da "Sarı-Yeşil, şampiyon Şanlıurfaspor" sloganı atılarak, alkışlandı, Şanlıurfaspor’lu futbolcular Sedat Yeşilkaya ve Özgür Özkaya çocuklarla bir müddet sohbet ettiler.
5/C sınıfının Öğretmeni Ziya Divitci’te konuşmasında, Şanlıurfaspor’lu futbolcuların bizi ziyaretlerinden dolayı  çok mutlu oldukları ve bütür ziyaretlerin çocuklar üzerinde çok olumlu olduğunu hatırlattı, sınıf öğretmeni,okulumuzu ziyaret eden Şanlıurfaspor’lu futbolcular Sedat Yeşilkaya ve Özgür Özkaya’ya çok teşekkür etti.

Şanlıurfaspor’lu futbolcular Sedat Yeşilkaya ve Özgür Özkaya 5/C sınıfının  çocuklarına tişört hediye ettikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.