banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Menajer bozuntusu, şeytanlar...


Şimşek, Bazı Menajerlerin iki kulüp üzerinden prim sağlamaya çalıştığını ve iki kulübede oyunlar oynandığını ifade etti.

Geçen sezon Sarı Yeşilli ekibi çalıştıran şuan Adana Demirspor Teknik Direktörü olan Osman Özköylü ile görüştüklerini ve böyle bir şeyin olmadığının altını çizen Şimşek,

“Eski kader arkadaşımız ve hocamız ile yapılan görüşmeler sonucunda büyük bir mutluluk ve huzur içerisinde böyle birşey olmadığını ve bu çıkan haberlerin iki takım üzerine oyunlar oynandığından ibaret olduğunu öğrendik.
Bu konudaki görüşmelerimiz ve aldığımız bilgiler bizleri rahatlatmıştır. Sayın Osman Özköylü’nünde söylediği gibi menajer bozuntusu şeytanların Türk futbolundan temizlendiği zaman her şey düzelecektir. Hafta sonu oynanacak maç içinde her iki takıma başarılar diliyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.