banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Maraton Koşusu hazırlığı

25 Kasım Pazar saat 09:00’da yapılacak olan ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şanlıurfa Valiliği, Karaköprü Belediyesi ve Urfa Atletizm kulübünün iş birliği ile düzenlenen dev organizasyon'a başvuru işlemi için gelen koşucular yapılan kayıt ile yaka numaraları verilerek işlemlerini tamamladılar. Yapılacak koşu için son teknolojik sistemler uygulanarak yarış sırasında bütün koşucular çipli sistem ile takip edilerek kazanan kişiyi belirleyecek yarışa yaklaşık 500 kişiden fazla kayıt yapıldı.

Bugün El Ruha Otelinde gerçekleşen kayıt işlemleri için gelen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yarın yapılacak olan koşu için kayıt yaparak yaka numarasını Atletizm İl Temsilcisi Av. Salih Yıldız’dan aldı. Başkan Çiftçi, yarın yapılacak olan maraton koşusu için tüm Şanlıurfa’lıları davet ederek yurt içi ve yurt dışından katılım olacağını belirterek kentimiz için şehrimiz için önemli bir tanıtım olacağını vurguladı.

Yarın Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden start verilerek Diyarbakır yoluna oradan da Karaköprü’den geçerek otoban kavşağından tekrar dönüş yapılarak yarış son bulacaktır. Ayrıca TRT 3 kanalı yarış için yarın kentimize gelerek yarışın tüm detaylarını ekranlara taşıyacağı bildirili.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.