banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Balıklıgöl mustafa Sivas 4 Eylülspor Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz

Liseler Arası Basketbol Müsabakaları sona erdi



Kızlar ve erkekler kategorisinde 360 sporcu yer aldığı Liseler Arası Basketbol Turnuvası Final maçını Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonunda düzenlenirken, programa Vali Celalettin Güvenç, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu katıldı.

Final maçının başlamasının ardından öğrencileri yoğun ilgi ve tezahüratıyla karşılanan Vali Güvenç, maçın bitimiyle salonda yer alan gençlere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Güvenç konuşmasında, “ 18 takım ve toplamda 360 sporcunun katıldığı turnuva sona erdi. Turnuvaya katılan tüm takımları içtenlikle kutluyorum. Buraya gelip destekleyen tüm öğrencilerimizi, emek veren hocalarımızı kutluyorum. Nice büyük zaferler ve daha büyük başarılarda yolunuz açık olsun” dedi.

Konuşmanın ardından Erkeklerde birinci Özel Çağlayan Murat Lisesi, ikinci Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi, üçüncü Şanlıurfa Fen Lisesi olurken; Kızlarda birinci Özel Doğa Koleji Lisesi, ikinci Osman Gazi Lisesi ve üçüncü de H. Sebiha Özlek Lisesi oldu. Turnuvaya katılan öğrencilerle ve antrenörleri ile sohbet eden Vali Celalettin Güvenç, öğrencilerine kupa ve madalyalarını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.