banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Balıklıgöl PTT 1 Lig ak parti

Levent Erişten iddialı sözler
Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Bolusporda, teknik direktör Levent Eriş, Karşıyakanın iyi bir takım olduğunu ama kendilerinin de iyi olduğunu söyledi. Boluspor, akşam antrenmanını Karaçayırda bulunan tesislerde kondisyon ve taktik ağırlı çalışma yaparak tamamladı. Teknik direktör Levent Eriş gözetiminde çalışan futbolcularda morallerin yüksek olduğu gözlendi.

AA muhabirine, hafta sonu deplasmanda oynanacak Karşıyaka maçını değerlendiren teknik direktör Eriş, Karşıyaka maçı çok zor bir maç. Önemli bir takım. Son haftayı galibiyetle kapatmış bir takım. Ama biz de çok iyi bir takımız. Biz de ne istediğimizi ve hedeflerimizi çok iyi biliyoruz. Karşıyaka maçından iyi bir neticeyle dönmek istiyoruz dedi.

Bolusporun ligde yerinin ilk iki olduğunu savunan Eriş, Başka bir derlendirmemiz yok. Biz fikstür dezavantajı ile lige başlayan bir takımız. Ona rağmen puan ortalaması bizim istediğimiz gibi. Şu an ligde puan sıralaması çok önemli değil. Önemli olan ligde takımı kriz anında da iyi değerlendirebilmek. Biz ne kriz anı yaşıyoruz, ne de en ufacık bir hedefimizden ve düşüncelerimizden saptık. Hedefimizi aynı şekilde sürdürüyoruz diye konuştu.

Diyarbakırspor karşılaşmasından sonra taraftarın göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ettiğini kaydeden Eriş, Futbolcu kardeşlerimizi o günkü şartlar altında destek verilmesi ve sevgi gösterilmesi gerekiyordu, onlar da bunu yaptı. O yüzden kendilerine teşekkür ediyorum. Maçlara daha fazla taraftar kitlesi bekliyorum, o da ayrı bir konu. Maçları televizyonlar da verse maçı evinin her köşesinde izleme şansı da olsa her Boluspor taraftarını stadyuma bekliyorum şeklinde konuştu.

Alpin ve Ferhatın kırmızı kart cezasının olduğunu, Fabianonun sakatlığının geçtiğini ifade eden eden Eriş, Fabianoyu bu hafta oynatmaya çalışacağız. Gencerin gribal enfeksiyonu söz konusu. Onun dışında her hangi bir sıkıntımız, problemimiz yok dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.