Şanlıurfaspor yönetim kurulu bu yıl takıma maddi anlamda büyük katkı sağlayacak olan kombine kart satışını 26.07.2011 salı günü itibariyle satışına başlayacak.

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri göreve geldikleri günden bu yana Şanlıurfaspor’u bir üst lige yani bank Asya,ya çıkarma çabalarının göstergesi olarak yapılan transferler spor kamuoyunda olumlu tepki ile karşılanmakta.

 

Yönetim ayrıca sarı yeşilli taraftarların maçlara daha rahat girmeleri ve takıma destek sağlamak amacıyla kombine kart uygulamasını başlatmış bulunmakta. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Genel Sayman Mehmet Cafer şunları söyledi. ‘Yönetim olarak bu yıl taraftarlarımızın maçları daha rahat seyretmeleri için bir dizi çalışmalar yaptık. Öncelikle taraftarımız şunu bilsin ki maç girişlerinde yaşanan turnike sorunu bu yıl kesinlikle halletmiş durumundayız. Turnikelerin yeniden revize edilmesi için istanbuldan’dan bir firma anlaştık.

 

Bir diğer husus ise taraftarlarımızın yoğun talebi üzerine Kombine kart uygulamasını da başlatık. Taraftarımızın şimdiden alacağı Kombine kartlar ile takımlarına büyük destekleri olacaktır. Yapılan bu destek ile daha iyi bir Şanlıurfaspor olacaktır. Bu güne kadar yapılan transferler spor kamu oyunda takdirle karşılanmıştır. Daha eksiklerimiz var bu futbolcuların peşinatlarını satılacak olan kombine kartlarından ödeme planı yapmışız  Yönetim kurulu olarak bu yıl özlenen başarının sağlanması için çalışmaktayız. Ancak taraftarımızda bu kulübe ve yönetime sahip çıkarak bu kombine kartlardan alması gerekiyor. Hatta her Urfalının bu karttan alması gerekiyor. Madem ki bizden başarı bekleniyor.

Bizde Urfa halkından Kombine kart konusunda destek istiyoruz. Kombine kartlarımızı da halkımızın bütçesini göz önünde bulundurarak her kesime uyacak fiyatlar belirledik. Buna göre Kale arkası türbin 70 lira, Maraton türbin 120 lira,  Numaralı türbin 150 lira ve Gold türbinimiz ise 250 gibi fiyatla halkımızın hizmetine sunacağız. Kombine kartlarımızın satış yerleri ise  Belediye önünde, Haşimiye Meydanında, Kapalı spor salonu önünde ayrıca konuştuğumuz bazı marketler var orada satırmak istiyoruz kesinleşince spor severlere duyuracağız ve  Ayrıca gönüllü olarak Kombine kart satmak isteyen iş yeri sahiplerininde desteklerini beklemekteyiz.

 

Gönüllü olarak satmak isteyen işyerlerimizin kulüp müdürlüğü ile irtibata geçmelerini beklemekteyiz. Yönetim olarak bütün Şanlıurfalı halkımızın desteğini bekliyoruz. Maça gelmeyen Şanlıurfalılarında bu karttan alarak takımlarına destek vereceklerini umuyoruz.’ Mehmet Cafer kombine kart alacak olan tüm Şanlıurfalılara şimdiden teşekkür etti.

www.balikligol.com