Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_nqrf6qkn1pqo7oepi9ar3a6580, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kick Boks Türkiye Şampiyonası Urfa'da haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Kick Boks Türkiye Şampiyonası Urfa'da

   Milli gururumuz ve kick boks il temsilcisi Murat Akaltun’un yoğun girişimleri sonucu THK Türkiye kick boks büyükler, gençler ve yıldızlar bay, Bayan Türkiye şampiyonası 02/05/2011 – 07/05/2011 tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılacak.

   Her geçen gün spor alanında, Şanlıurfa bir çok etkinliğe ev sahipliği yaparken güzel haberlere bir yenisi daha eklendi.

Spor adına Şanlıurfa ve Türkiye adına birçok başarıya imza atan, Milli gururumuz ve Kick Boks Urfa temsilcisi Murat Akaltun ve Spor İl Müdürü Hakan Altuğ’nun girişimleri sonucu Kick Boks Türkiye Şampiyonası Şanlıurfa’da yapılacak.

   Konu ile ilgili bir açıklama yapan Murat Akaltun; Kick boks Türkiye şampiyonasının ilimizde yapılacak olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca Federasyon Başkanı Salim Kayıcı’ya desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Murat Akaltun; “Şanlıurfalıların Mayıs ayındaki şampiyonaya yoğun ilgi göstereceklerini” söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.