banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Kemal Kılıç; Küçük Paralarla Büyük İşler Gerçekleşecek
43 yıl sonra gelen şampiyonluğun teknik direktörü olarak tanınan Şanlıurfaspor teknik Direktörü Kemal Kılıç, değerlendirmelerde bulundu.

Hizmet Gazetesinin haberine göre şampiyonluk sonrasında Şanlıurfa’nın daha da kenetlenmesi gerektiği belirten teknik direktör Kemal Kılıç, şu değerlendirmeyi yaptı: “Normalde şampiyonluk, bir şehri daha da kenetlemesi, birleştirmesi gerekir. Edindiğim izlenim Şanlıurfa’da bunun tam tersi bir durum yaşandığını gösteriyor. Kongrenin çok az bir katılımla gerçekleştirilmesine gerçekten çok üzüldüm. Şampiyon olmuş bir takımın kongresi matem havasında olmamalıydı! Eğer bu kaos ortamı yaşanmamış olsaydı, şu anda belki de transferimizi bitirmiş, 1. Ligin en büyük şampiyon adaylarından biri olarak gösteriliyor olurduk.



TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR



Transfer konusuna da değinen Kılıç, şunları aktardı:“Taraftarlarımızın sabırsızlandığını biliyorum. Muhtemelen önümüzdeki Çarşamba günü prensipte anlaştığımız oyuncularla buluşacağız. İmza süreciyle birlikte kendilerine kamuoyuna tanıtmış olacağız. Oyun sistemimize, bütçemize uygun, kolay uyum sağlayabilen, bir kaç mevkide birden oynama özelliği bulunan futbolcuları tercih etmeye çalıştık. 1. Ligdeki ilk sezonumuzda Şanlıurfaspor adından övgüyle söz ettirmek istiyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.