banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Kasım Gülpınar'dan olaylı Şanlıurfaspor maç yorumu VİDEO
Bugün oynanan Şanlıurfaspor- 1461 Trabzon maçını izlemeye gelen Milletvekili Gülpınar'ın  karşılaştığı manzara karşında adeta şoke oldu. Maçta yaşanan sıcak atmosferin yatışmasını sağlamak için yoğun çaba harcayan Gülpınar, maçın oynanan bölünden, Vali Celalettin Güvenç'in bazı taraftar gruplarınca yuhlanmasını eleştirerek' sahipsiz gözüyle meseleye bakmak yanlış bir bakış açısıdır'dedi.

 


Maçın hakeminin verdiği kararları değerlendiren  Milletvekili Gülpınar'Hakemin kararı doğru mudur yanlış mıdır, anlık gelişen olaylardan, bu değerlendirmeyi bizim yapmamız doğru olmaz. Bunu dediğim gibi gözlemciler ve kamera tespit edecektir. Onun üzerine ikinci bir yanlış zaten saha içinde futbolcular, teknik heyet hakeme itirazlarını yapıyorlar. Görüşmeleri yapıyorlar. Onun üzerine seyircinin olaya müdahil olması zaten kanunda yönetmelikte her şeye aykırı. Bunun savunulacak bir tarafı kalmıyor. Ben seyirciyi tamamiyle suçlamak istemiyorum ama kanunlar yönetmelikler belli. Bugün çok büyük takımlar bile olsa, kim olursa olsun, dünyanın neresinde olursa olsun seyirci stadın içine girdiği anda, zaten mesele yüzde seksen çığırından çıkmıştır demektir. Bunun dönüşü çok zordur.'dedi.

 


VALİ  GÜVENÇ'E SAHİP ÇIKTI...

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, maç esnasında  bazı kesimler tarafından yuhlanan Vali Güvenç'e sahip çıktı. Gülpınar' olayları  siyasallaştırıp başka boyutlara çekmemiz doğru değil. Vali istifa derken, Vali beyi hedef almak demek. Vali beyin şahsını bir tarafa bırakalım. Vali bey sonuçta bu Devletin, Türkiye’nin temsilcisi. Burada mülki idarenin en başındaki memleketin idarecisi.Vali beyin bir yerde bir eksiği olabilir ama diğer yerden bakarsanız  dünya kadar hizmeti vardır. Yani bunları değerlendirdiğiniz zaman olayı Vali boyutuna indirgemek kesinlikle bize yakışmaz ve böyle bir yanlış algılamaya da sebebiyet vermemek lazım. Vali beyin kendi özel işi vardır, Başka sıkıntısı vardır, başka hizmet vereceği bir yer vardır. Stada gelip gelmemesi veya Valiyle ilişkelendirmek tamamen yanlış. Biz burada birlik beraberliği sağlamak istiyoruz. Birlik beraberlik içinde Urfaspor’a ne yapabiliriz diye bunu değerlendirmek istiyoruz. Bunu değerlendiririz önümüzdeki günlerde inşallah. Bugüne kadar kendim dediğim aslında bu siyasetçi olarak çok futbolun içine girmeyi de kendime yakıştıramıyorum. Bundan çokta uzak durmak istiyorum bir siyasetçi olarak. Fakat maalesef Memleketin gerçekleri ister istemez siyasetçi olarak içine çekiyor. Yani direk olayı siyasetçiyle bağlandırmak sahipsiz gözüyle meseleye bakmak yanlış bir bakış açısıdır'şeklinde konuştu...
Ali Uzun / Urfastar.com

 


 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.