banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kartalspor Şanlıurfaspor'u gözüne kestirdi

PTT 1.ligde mücadele eden Kartalspor,ligdeki kötü oyununa pazar günü sahasında konuk edeceği Şanlıurfaspor’u yenerek son vermek istiyor. Bordo-Beyazlı İstanbul ekibinde teknik direktör Osman Özdemir ve futbolcularının zorlu mücadele öncesi tek hedeflerinin galibiyet olduklarını belirtti.
Geçtiğimiz hafta Lider Manisaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiğini ve ligdeki durumlarının camiada kenetlenmeye sebep olduğunu söyleyen Kartalspor Genel kaptanı Kerem Çeboğlu, "Ligde bu hafta öncesine kadar hiç istemediğimiz sonuçlar aldık ve sıralamada iyi bir yerde değiliz. Urfa maçı öncesi öncelikle takımımız futbolcularının moral ve motivasyonunu yüksek tutmak, sonrasında da bu moral motivasyonla kazanmak adına sahada her şeyimizi ortaya koymak istiyoruz. Kadrosuna önemli takviyeler yapan rakibimizden çok bizim ne yapacağımız önemli" diyerek, kazananın biz olacağına inancımız tam şeklinde konuştu.
Kerem Çeboğlu, `Takımımız ve taraftarımız Şanlıurfa maçına ayrı bir motivasyonla hazırlanıyor. Zor bir süreçten geçiyoruz taraftarımız da bu zorlu süreçte bize desteklerini daha da arttırarak veriyorlar. Bu durum sahada mücadele edecek futbolcularımız için önemli bir motivasyon olacak. Tek isteğimiz 3 puan alarak gelecek haftalara güvenle bakmak.` dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.